Follow Us
Facebooklinkedininstagram
Over ons - bereik optimale gezondheid en financiële vrijheid
15518
page-template-default,page,page-id-15518,cookies-not-set,edd-test-mode,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Optimale gezondheid en financiële vrijheid

Hallo, mijn naam is Luiz van der Velde, en ik ben de eigenaar van Levhealthy.

Vanaf jongs af aan ben ik  geïntresseerd in het “het financiële stysteem” waarin we leven en hoe je financieel vrij kunt worden. Daarnaast ben ik opgevoed met gezonde biologische voeding uit de moestuin van mijn ouders.  Een status van financiële vrijheid en optimale gezondheid is naar mijn mening iets wat iedereen zou moeten willen bereiken. Zodat je doet wat je passie is en bij kunt dragen aan een duurzame wereld.  De combinantie van een optimale gezondheid fysiek en mentaal, gecombineerd met financiële vrijheid is iets wat mij meer dan 5 jaren bezighoudt. Dit komt door een vraag die mijn vader stelde, de vraag was:

 

“Hoe kun je genieten van financiële vrijheid als je niet gezond bent?”

 

Focus op

Deze vraagt triggerde mij. Sindsdien heb ik mij verdiept in de financiële wereld en in de wereld van healthy ageing. Dit zijn de twee gebieden waar wij ons als Levhealthy op focussen. Ik heb mij verdiept in de financiële wereld door het volgen van business coaching, seminars en het lezen van boeken een aanrader is: “Cashflow Kwadrant” geschreven door Robert Kyosaki, dit is mijn lijf boek. Daarnaast pas ik de lessen van “Think & Grow Rich, Napoleon Hill” toe. Op healthy ageing vlak heb ik mij verdiept in biohacking en nutrigenomica een prachtige nieuwe wetenschap die ons helpt om optimaal gezond te worden en te blijven. Om onze slagkracht te vergroten zijn we een partnerschap aan gegaan met Lifevantage, expert op het gebied van biohacking en nutrigenomica.

 

Bewustwording en educatie

Ons doel is om je door middel van bewustwording en educatie te helpen om je financiële kennis te vergroten. Je te helpen om financieel vrij te worden, je inzichten te geven hoe je je geldmindset te verbeteren, je inzicht te geven hoe je gezonder oud wordt.  Uiteindelijk willen we dat je een balas bereikt van optimale gezondheid en financiële vrijheid en dit met anderen deelt. Zo dragen wij bij aan een wereld waarin iedereen optimaal gezond is en financieel vrij. Zodat kunt doen wat je wilt, werkt vanuit je passie en bij draagt aan een duurzame wereld.

Levhealthy

Levhealthy biedt hulp bij het creëren van optimale gezondheid en financiële vrijheid voor iedereen die het verlangen heeft om dit te bereiken, de wil heeft om stappen te zetten en zich trainbaar opsteld. Ben jij dit een ondernemende persoon en resoneerd onze visie met jou? Ken je mensen in je netwerk waarvan je denkt: “hen gun ik ook optimale gezondheid en financiële vrijheid!” Deel dan onze website of maak een afspraak voor een strategie sessie waarin we samen kijken hoe we jou een stap verder kunnen helpen om optimaal gezond en finaniceel vrij te worden.

de Velduil agrarische dagbesteding
Alleen Puur
Slim Slanker